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日時 | 2021.12.23(10:00~12:00) |
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会場 | |
Google Classroom コード | ypm46dy |
講演者 | Dr. Peter Kitin / Dr. Widyanto Dwi Nugroho / Dr. Jong Sik Kim |
所属機関 | ワシントン大学 / ガジャマダ大学 / 全南大学校 (米国 / インドネシア / 大韓民国) |
講演タイトル | ※現在、Google Classroomにて配信中です。 1. https://classroom.google.com にアクセス 2. 右上の「+」をクリックし「クラスに参加」を選ぶ。 3. クラスコード: ypm46dy ---------------------------------------------------------------------------------------------------- ※本セミナーはZoomにてご参加いただけます。 ( 後日、Google Classroomでも公開いたします。) Zoomミーティング https://tuat-jp.zoom.us/j/86054896009?pwd=Wkp5Q3FpMExUMC9IYXlEOWh0WVdNZz09 ミーティングID: 860 5489 6009 パスコード: 591872 ---------------------------------------------------------------------------------------------------- ◆Dr. Peter Kitin(米国、ワシントン大学、School of Environmental and Forest Sciences、リサーチサイエンティスト) <講演タイトル:Microscopy of plant cell secondary wall – observation of changes in structure and porosity> ◆Dr. Widyanto Dwi Nugroho(インドネシア、ガジャマダ大学、Department of Forest Product Technology、准教授) <講演タイトル:Tension wood formation in several tropical tree species> ◆Dr. Jong Sik Kim(大韓民国、全南大学校、Department of Wood Science and Engineering、助教) <講演タイトル:Microbial degradation of the cell wall in waterlogged archaeological wood> 〈要旨〉 Aim of our team is development of characterization method from multiple perspectives, which will cover morphological information, chemical properties, and physical properties of woody biomass. The main body of woody biomass is the cell wall, which is composed of polymers such as cellulose. Woody biomass has hierarchical structures such as microstructure (e.g., molecular structure of constituents), cell wall structure (e.g., spatial distribution and orientation of constituents), and tissue structure (e.g., complex combination of various cells), and the structural properties at each scale produce the final material properties. In this seminar, we discuss characteristics of cell wall in woody biomass in relation to structure and porosity, gravitropic response and biodegradation. |
言語 | 英語 |
対象 | どなたでも、ご参加いただけます。 |
共催 | グローバルイノベーション研究院 食料分野 半チーム 卓越大学院プログラム |
お問い合わせ窓口 | グローバルイノベーション研究院・農学研究院 半 智史 e-mail: nakaba(ここに@ を入れてください)cc.tuat.ac.jp |
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